Grupul MOL este sponsorul care va da numele cursei din Ungaria a Campionatului Mondial de Turisme (WTCC), în 2015

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

· Grupul MOL va fi partenerul de prezentare a evenimentului şi sponsorul cursei din Ungaria a Campionatului Mondial de Turisme FIA WTCC desfăşurat în perioada 1 -3 mai 2015.
· Panta Distribuzione S.p.A, companie membră a Grupului MOL, este furnizorul oficial de carburanţi pentru competiții auto, pentru întreaga serie de curse WTCC
· De asemenea, Grupul MOL este principalul sponsor al Zengő Motorsport, precum şi al pilotului de raliu

Norbert Michelisz pentru al patrulea an consecutiv. București, martie 2015 – Grupul MOL, lider internaţional în domeniul petrolului şi gazelor, devine partenerul de prezentare şi sponsorul Campionatului Mondial de Turisme (World Touring Car Championship), în Ungaria, pe baza unui acord unic încheiat cu Eurosport Group, canalul care promovează WTCC şi este deţinătorul drepturilor comerciale. Această cooperare corespunde valorilor promovate de Grupul MOL: compania şi-a asumat angajamentul de a sprijini talentele şi sportivii de performanţă, astfel încât aceștia să își atingă obiectivele ambițioase, aspecte valabile atât în lumea sporturilor, cât şi în industria de petrol şi gaze.

Atât Grupul MOL, cât şi WTCC și-au propus să se dezvolte pe plan internaţional, poziționându-se împotriva practicilor convenționale, pentru a ajunge în rândul celor mai buni. „Lumea sporturilor auto este un domeniu în care disciplina şi ambiţia sunt puse laolaltă. Cheia succesului constă în concentrare, precum şi în a-i provoca pe competitorii tăi, aşa cum se întâmplă şi la nivelul industriei de petrol & gaze, în care operează Grupul MOL.

Popularitatea campionatului WTCC este în creştere în Ungaria şi la nivel internaţional, de aceea ne face o deosebită plăcere să putem sprijini raliul organizat în Ungaria, precum şi să furnizăm carburanţii necesari desfăşurării tuturor curselor WTCC prin intermediul companiei Panta Distribuzione S.p.A, membră a Grupului MOL”, a declarat Dominic Köfner, Vice Preşedinte Corporate Communications la nivelul Grupului MOL.

Raliul WTCC din Ungaria sponsorizat de Grupul MOL va avea loc în perioada 1 – 3 mai 2015 şi va debuta cu o paradă spectaculoasă organizată în Budapesta vineri, 1 mai, la care se estimează participarea a 300.000 de spectatori. Francois Ribeiro, Managerul General al WTCC, comentează: „Implicarea Grupului MOL în evenimentul WTCC este deja bine cunoscută prin parteneriatul cu Norbert Michelizs, unul dintre cei mai importanţi participanţi din campionat. Suntem încântaţi că Grupul MOL a decis să îşi extindă implicarea în cadrul WTCC prin sponsorizarea evenimentului în ţara gazdă, ceea ce va genera o vizibilitate complementară excelentă pentru companie prin modelul de curse Zengő Motorsport şi o expunere puternică, având în vedere că evenimentul WTCC este difuzat de mai multe televiziuni.”

Pentru a urmări reuşitele lui Norbert Michelisz în cadrul cursei WTCC 2015, accesaţi următoarele linkuri:
Site: http://molgroup.info/en/michelisz
Facebook: https://www.facebook.com/WeFuelYourAmbition
Twitter: https://twitter.com/wefuelambition

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 30.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experiență în explorarea și producția de hidrocarburi, cu operațiuni de producție în 8 țări și activități de explorare în 13 țări. Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 12 țări.

Despre: ,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57327

Adaugat de la Apr 9 2015. Adaugat in Auto, Main, Raliu. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App