Care sunt cotele la pariuri pentru Meciul Secolului, Mayweather-Pacquiao

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Casele de pariuri se întrec deja în oferte variate pentru meciul box de duminică dimineață, ora 6.00, care va fi transmis în direct de Dolce Sport 1. Gala începe la ora 4:00 dimineaţa și va fi transmisă integral de postul nostru.

O victorie a lui Mayweather este cotată 1,45-1,50, în timp ce o victorie a filipinezului este creditată cu o triplare a venitului pariat, adică 3. Dacă meciul se va termina în două runde cota este 21, iar pentru doar trei runde cota ajunge la 17.

Izbânda americanului prin KO te duce la 7,50, în timp ce victoria înainte de final a lui Pacquiao este 6,50. Un egal are cotă 17 la 1. Un KO în prima repriză, indiferent că e unul sau altul, are cota 81. De asemenea, se poate paria și dacă meciul se termină în 12 reprize sau nu, DA este 1,28 iar NU – 3,50.

Meciul-vedetă este la ora 6:00. Dolce Sport va transmite întreaga gală care va avea loc la MGM Grand Arena din Las Vegas.

Despre: ,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57332

Adaugat de la Apr 29 2015. Adaugat in Box, Main. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App