Sânmărtean, furat de Piţurcă de sub nasul familiei Reghecampf. Mutarea l-a înfuriat şi pe Gigi Becali!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Victor Pițurcă are parte de un început extrem de prost de aventură la arabi și vrea să-și întărească echipa. Presa arabă anunță că Al-Ittihad s-a înțeles deja pentru a lua două vedete ale Stelei.

Site-ul alriyadh.com, citat de gsp.ro, scrie că oficialii lui Al-Ittihad au ajuns vineri la București și au bătut palma pentru transferurile lui Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala.

Contactată de Dolce Sport, Anamaria Prodan, impresarul lui Sânmărtean, a confirmat:

“Ne-am înțeles. A semnat din vară. Arabii nu au discutat cu Steaua să-l transfere de acum. A semnat pe un an cu opțiune de prelungire pe încă un an. Dacă Al Ittihad se va înțelege cu Gigi Becali de acum, fără niciun fel de problemă va pleca în cantonament acolo. Este un salariu foarte mare pe care îl va câștiga acolo. Dacă nu pleacă de acum, orice se va întâmpla până în vară, contractul rămâne valabil. Arabii vor să-l ia foarte mult încă de acum însă. Gigi Becali cere pe el o sumă modică” – a spus Anamaria Prodan la Dolce Sport.

Mijlocașul va câștiga în Arabia Saudită un milion de euro anual, iar arabii anunță că Steaua l-a lăsat să plece gratis, fără a cere vreun ban în schimbul său. Totuși, impresarul Anamaria Prodan a dezvăluit că șefii roș-albaștrilor vor în schimbul jucătorului o sumă modică

Sânmărtean se va alătura echipei lui Pițurcă peste o săptămână, Al Ittihad urmând să intre de mâine într-un cantonament în Dubai. Gigi Becali a fost foarte furios la aflarea veştii, mijlocaşul putând pleca gratis din vară, fiind la final de contract.

Despre: ,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57322

Adaugat de la Ian 4 2015. Adaugat in Main. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App