Ilie Balaci: “Al Ittihad nu este un club atât mare ca Al Hilal, unde antrenează Reghecampf”

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Noua echipa a lui Victor Piţurcă este una cu un buget de 100 de milioane dolari anual. Stadionul este, de asemenea o bijuterie, iar condiţiile, de asemenea, de invidiat.

Ilie Balaci, care cunoaște foarte bine fotbalul din țările arabe, a dezvăluit anumite aspecte legate de clubul din Jeddah care-l va contracta pe Victor Pițurcă. „Au un buget, practic, neliminat. Pot da 15-20 de milioane de euro fără probleme pe un jucător. Spre deosebire de alte cluburi din lumea arabă, unde sunt mai mulți prinți, aici la Ittihad e concentrată toată lumea de afaceri. Au foarte mulți bani, iar la meciuri vin 40-50.000 de oameni mereu. Nu este la fel de mare ca și Al-Hilal, echipa lui Reghecampf, dar e un club care poate face aproape orice când își dorește”, a declarat fosta glorie a Craiovei la Fanatik Show, pe Look TV.

Surse autorizate au dezvaluit ca selectionerul Romaniei, Victor Piturca, cel poreclut Satana, a semnat un contract pentru a antrena echipa saudita in urmatorii doi ani, perioada in care va castiga pana la 4 milioane de euro pe sezon”, scriu arabii, citati de ziare.com.

Despre: ,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57311

Adaugat de la Oct 16 2014. Adaugat in Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App