Ionica Serea, condamnat in dosarul “Mita in fotbal”, a aplicat un CV la FRF pentru postul de referent zonal!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

FRF a solicitat celor care doresc să fie referenți zonali la noile centre regionale care urmeaza sa fie date in folosinta la toamna să trimită CV-urile, până pe data de 22 iunie 2014, pe o adresa de mail de la Casa Fotbalului.

Nu mica le-a fost surpriza oficialilor de la FRF sa afle ca unul dintre cei care a aplicat este fostul arbitru Ionica Serea, condamnat cu executare intr-un dosar din fotbal. Foştii arbitri divizionari „A” Ionică Serea şi Marius Martiş au primit pe 5 iunie 2014 decizii definitive din partea judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul „mită în fotbal”, în care mai sunt implicaţi fostul patron al Clubului FC Argeş Piteşti, Cornel Penescu şi directorul firmelor sale, Liviu Făcăleaţă. Practic, judecătorii au menţinut decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Ploieşti, care i-a condamnat pe cei doi la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru luare de mită, respectiv complicitate la dare de mită.

Atât Serea, cât şi Martiş au fost arestaţi în primăvara lui 2010, din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori reţinându-se că Ionică Serea ar fi primit suma de 21.000 dolari de la patronul FC Argeş, Cornel Penescu, prin intermediul lui Marius Martiş şi Liviu Făcăleaţă, pentru a facilita un rezultat bun pentru FC Argeş în meciul cu Steaua, meci disputat în anul 2009. Condamnarea l-a costat pe Ionică Serea locul de muncă pe care îl are în prezent la Penitenciarul Focşani.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57276

Adaugat de la Iun 20 2014. Adaugat in Main. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App