Tatal lui Razvan Burleanu il acuza de blat pe marele Mircea Lucescu!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus
Gheorghe Burleanu, tatal actualului sef al fotbalului romaneasc, a acordat un interviu in octombrie 2013 jurnalistului Leonard Popa. Fostul fotbalist, peste 350 de meciuri in prima divizie, povesteste o intamplare halucinanta cu marele Mircea Lucescu.
…………………………………………………………………………..
!!!! Cititi AICI intregul interviu!!!!
……………………………………………………………………………
Dacă statisticile noastre ar fi la fel de riguroase precum cele nemţeşti, fostul fotbalist băcăuan, cu cele peste 700 de partide oficiale disputate în cele trei eşaloane (şi  autorul a mai mult de 100 de goluri), s-ar număra printre ocupanţii primelor poziţii, alături de Ionel Dănciulescu, Costică Ştefănescu şi Florea Ispir.
 …………………………………………………………………………………………
-In 1990, iarăşi, scandal cu Dinamo…O dată la câţiva ani, izbucneşte câte un astfel de conflict. Stadionul din Bacău a fost suspendat, iar voi aţi jucat tot returul la Piatra Neamţ…
-Inaintea partidei cu pricina venise la noi în vestiar, Mircea Lucescu, antrenorul dinamovist. Ne-a propus un meci egal, cu condiţia ca ei să marcheze primii, iar noi sa egalăm după aceea. Antrenorul nostru era Mircea Nedelcu şi el s-a opus. Nea Macea a vrut invers, să marcăm noi primii. Cu două etape în urmă, Dinamo procedase la fel la Cluj, a marcat, dar după aceea nu le-a mai lăsat pe gazde să egaleze. Până la urmă, a rămas scenariul lui Mircea Nedelcu. Noi am marcat primii, dar deşi ne dădeam  deoparte din calea mingii, pentru ca Dinamo să egaleze, bucureştenii n-o puteau face. Mihăescu, de pildă, a reuşit performanţa să şuteze paralel cu poarta de pe linia porţii! Intrasem toţi în panică, nu doream să ne punem rău cu ei, ştiam ce ne-ar fi aşteptat în campionatul următor.Nerespectarea unei înţelegeri cu Dinamo însemna retrogradarea. In cele din urmă, “Ţeavă” (Arteni-n.n.) a fugit de lângă un adversar şi acesta a marcat golul izbăvitor. Atunci, însă, a fost momentul în care spectatorii şi-au dat seama că e blat şi au urmat incidentele de după meci, când au incendiat autocarul dinamovist.
…………………………………………………………………..
-Satisfacţii au tot fost…Regrete?
-Unul singur: n-am bifat măcar un minut în tricoul Naţionalei. Cred că e cel mai frustrant lucru pentru orice fotbalist…Când era gata să fiu convocat, cineva de la Bacău s-a opus. Ştiu persoana, dar nu-i dau numele. Ii era frică să nu rămân în Occident, aşa cum mă lăudasem cândva.
-Răzvan, băiatul tău cel mai mare (Preşedintele Federaţiei Europene de Minifotbal şi al Federaţiei Naţionale-n.n.) cred că e mândru de tine, dar şi tu văd că îl urmezi…
-Răzvan a făcut lucruri extraordinare prin propriile puteri. A extins minifotbalul la nivel continental, iar acum va organiza a 4-a ediţie a Campionatului European în Creta/Grecia. A câştigat mult în experienţă. Va candida şi la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.  E o persoană cu viziune, el chiar vrea să facă ceva pentru fotbalul românesc.
Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57252

Adaugat de la Mar 7 2014. Adaugat in Main. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App