Simona Halep, locul 7 WTA / A egalat cea mai buna performanta a Irinei Spirlea

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Simona Halep

Marcată de locul 7 ocupat, de azi, de Simona Halep, săptămâna trecută a mai avut o mare performeră, lucru confirmat de clasamentul mondial publicat azi: Irina Begu. Aceasta a făcut salturi importante în ambele ierarhii, de simplu și de dublu.

Irina Begu a urcat 22 de locuri în clasamentul mondial de simplu, acolo unde ocupă acum poziția 123. Este devansată de cele 4 jucătoare din Top 100: Simona Halep, locul 7 (în urcare două poziții, cea mai bună clasare a unei sportive din România de la Irina Spîrlea), Sorana Cîrstea (staționează pe 27), Monica Niculescu(staționează pe 53) și Alexandra Cadanțu (a coborât două locuri, până pe 62).

În Top 150 se mai află și Alexandra Dulgheru, care urcat o poziție și e acum pe 141 în lume.

În ceea ce privește clasamentul mondial de dublu, continuăm să avem trei jucătoare în Top 100. Campioană la Rio de Janeiro, Irina Begu a făcut un salt de 18 locuri și ocupă acum poziția 66 în ierarhie. Este devansată în clasament de Monica Niculescu, care staționează pe 43, și de Raluca Olaru, care a urcat 3 locuri, până pe 62.

Despre: ,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57248

Adaugat de la Feb 24 2014. Adaugat in Feminin, Main, Tenis. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App