Fostul stelist Maicon a decedat / Vezi cum il ironiza Gigi Becali dupa plecarea din Ghencea

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Fostul fotbalist al echipei Steaua, brazilianul Maicon Pereira de Oliveira, a încetat din viaţă, sâmbătă, într-un accident rutier la Doneţk, a anunţat clubul Şahtior.

Şahtior anunţă cu tristeţe că fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira a murit într-un tragic accident rutier la Doneţk. A fost un fotbalist talentat, un băiat deschis şi prietenos. Maicon iubea viaţa şi ştia să vadă partea pozitivă a lucrurilor. În mod tragic şi absurd, moartea ne-a luat de lângă noi o persoană minunată. Maicon avea doar 25 de ani. Este o veste teribilă pentru noi. Şahtior transmite condoleanţe familiei şi prietenilor lui Maicon. Odihnească-se în pace “, scrie Şahtior pe site-ul oficial.

Maicon a evoluat de şase ori pentru Steaua în returul ediţiei de campionat 2010/2011.

“Nu îmi pare rău, de unde să ghicesc eu? Probabil că trebuia să îl ţinem, să riscăm şi să îl băgăm la forţe. Pentru că el n-avea forţă, talentat era, că a dat goluri. Dar eu de unde să ştiu? Trebuia să îi facem un test medical să vedem dacă era din naştere aşa sau nu era pregătit. El probabil că nu era bine pregătit, n-aţi văzut că el cădea mereu, era moale. Aşa că nu îmi pare rău. Ce a rămas la mine, Dumnezeu mi-a dat, ce a plecat, n-a vrut Dumnezeu să fie al meu. Eu stau în palat, stau în aur, ia uite mă… ce Maicon, ce e ăla Maicon? Cât mi-a dat Dumnezeu, atâta am”, a declarat Gigi Becali dupa plecarea lui Maicon in Ucraina, in primavara lui 2012..

Despre: ,,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57238

Adaugat de la Feb 8 2014. Adaugat in Main. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App