Euro 2018 la futsal, organizat in noua Sala Polivalenta gandita de Sorin Oprescu?

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Romania s-a oprit in sferturile de finala ale Campionatului European de futsal, dupa un parcurs foarte bun la turneul final desfasurat zilele trecute in Belgia. Noutatea o reprezinta faptul ca editia din 2018 a intrecerii ar putea fi organizata la Bucuresti.

Pentru a doua oara consecutiv prezenta in antepenultima faza a intrecerii continentale, Romania a castigat un important capital de imagine, iar UEFA ia in calcul tara noastra pentru gazduirea turneului final din 2018, a anuntat coordonatorul tehnic al lotului “tricolor”, Vali Ionita, in exclusivitate la Sport Total FM, la emisiunea “Trafic Sport”, moderata de Daniel Nazare: “Se pare ca in 2018 e posibil sa organizam noi Campionatul European la Bucuresti, in sala noua, iar antrenamentele vor fi la Polivalenta”.

Romania a fost invinsa in sferturile de finala ale europenelor de futsal de la Antwerp cu 0-6, in fata finalistei Rusia, care, sambata, va infrunta Italia in disputa decisiva pentru marele trofeu al turneului. Team-managerul Romaniei este convins ca rusii sunt favoriti, intrucat au cea mai puternica echipa din competitie, gratie jucatorilor brazilieni pe care i-a cooptat in selectionata.

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57243

Adaugat de la Feb 8 2014. Adaugat in Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App