Am invins Rusia la rugby: 34-3 / Romania, aproape de Cupa Mondiala

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Echipa națională de rugby a României a învins cu scorul de 34-3 reprezentativaRusiei, la Nebug lângă Krasnodar, într-un meci contând pentru Cupa Europeană a Națiunilor, dar și pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2015.

După eseurile reușite de Stelian Burcea, Viorel Lucaci și Ionuț Dumitru, transformate de Florin Vlaicu, cel care a mai înscris și din două lovituri de pedeapsă, în ultimele minute ale partidei, Dorin Manole a reușit cel de-al patruleaeseu, transformat de această dată de Valentin Calafeteanu. Astfel a fost stabilit scorul final, de 35-3 în favoarea ”Stejarilor”.

Noi avem o istorioara placuta. De fiecare data cand am jucat cu Rusia la ei acasa am avut surprize neplacute. De data aceasta au schimbat patru orase de disputare a meciului, am ajuns in cele din urma la Nebug. Am mers destul de mult cu autocarul, desi in regulamentul international scrie ca meciul trebuie sa se desfasoare la maxim 100 km de un aeroport.E bine ca am inceput meciul din deplasare cu dreptul. Am avut 20 de minute dificile, rusii veneau de peste tot, dar am ramas calmi, am jucat cu tact si, la pauza, am intrat cu 10-3.Inca nu suntem calificati. Dupa meciurile cu Spania si Belgia acasa vom sti, poate chiar dupa primul meci (Alin Petrache, presedinte FR Rugby)

Pentru România, urmează, pe 22 februarie, meciul cu Spania, care va avea loc pe Cluj Arena, de la ora 14.30.

Despre: ,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57240

Adaugat de la Feb 8 2014. Adaugat in Rugby, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App