Revine Cupa Balcanică după 20 de ani? Care este planul opozantului lui Gică Popescu

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Răzvan Burleanu, președinte al Federației de Minifotbal din România și al Federației Europene de Minifotbal, a decis să-și depună candidatura președinția Federației Române de Fotbal, la alegerile care vor avea loc anul viitor.

“La fel ca foarte mulți iubitori ai fotbalului, mă număr printre cei dezamăgiți de tot cea ce se întâmplă cu acest sport, de maniera în care este organizat de actuala conducere a FRF. Nu îmi pot imagina un viitor în care fotbalul să fie doar un fenomen marginal așa cum pare să devină de la un an la altul. Este momentul ca, cei care considerăm că trebuie să se producă o ruptură de cultură organizațională, să intrăm pe teren pentru a oferi o alternativă construită pe valori și principii, management orientat spre performanță și leadership responsabil”, a spus Burleanu.

Atuurile Cupei Balcanice, de necontestat

Una dintre ideile pe care le va pune in practica daca va ajunge presedintele FRF va fi reinfiintarea Cupei Balcanice. “Recuperarea istoriei acestei competitii, din 1961 pina in 1994, trebuie reevaluata. Mai multe meciuri internationale ar reprezenta un plus pentru fotbalul din estul Europei”, a spus Burleanu.

În 2007, Burleanu, fiul unui cunoscut fotbalist de la FCM Bacău și Ceahlăul Piatra Neamț (Gheorghe Burleanu, n. red.), s-a lansat în proiectul dezvoltării minifotbalului, cu care a început de la zero și a ajuns în șapte ani să aibă o recunoaștere națională și mai ales internațională, fiind ales președinte al federației europene în 2012 și vicepreședinte al federației internaționale în 2013. La cele 4 ediții ale CE de minifotbal, România a reușit să câștige trofeul de fiecare dată, ultima oară în acest an în Grecia.

Până acum doar fostul internațional Gheorghe Popescu și-a mai anunțat candidatura pentru conducerea FRF, președintele în exercițiu, Mircea Sandu, confirmând în mai multe rânduri că nu va mai candida.

Despre: ,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57220

Adaugat de la Noi 25 2013. Adaugat in Fotbal Intern, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App