Cele mai bune glume despre venirea lui Adrian Mutu la Petrolul

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Adrian Mutu a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca va juca, din luna ianuarie a anului viitor, la Petrolul Ploiesti. “Din ianuarie voi evoluat pentru Petrolul un an si jumatate. Voi veni sub forma de imprumut de la Ajaccio”, a declarat Mutu.

“Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an si jumatate! Voi veni sub forma de imprumut de la Ajaccio!!!”", a declarat Adrian Mutu pe contul sau de Facebook.

Mutu revine in Liga 1 in mijlocul iernii. Va aduce mai multa zapada decat Mos Craciun:))))

De acum inainte nu vom mai scrie de aerele lui Adrian Mutu, ci de gazele lui Mutu. #mutulapetrolul

Laura Andresan sa se pregateasca: Mutu si Contra fac din nou echipa:)))

Adi Mutu va trage o linie si o va lua de la capat la Ploiesti!

S-a gasit autorul celebrei fraze: la Ploiesti poti sa te Pitesti, dar la Pitesti nu poti sa te Ploiesti. Evident Adrian Mutu. #MutulaPetrolul

Adrian Mutu a ajuns caine-lup. Si eu care credeam ca e dinamovist. Prima lui declaratie cand va veni la Petrolul: “Mi-am dorit de mic sa joc pe arena Ilie Oana”:)))

Mutu a anuntat pe contul de Facebook ca din luna ianuarie va juca la Petrolul. Poate vine Piturca antrenor in locul lui Contra. Sa vezi atunci spectacol:)

Mutu va reveni in Liga 1 la o distanta de 14 ani dupa transferul sau de la Dinamo la Inter Milano. De-a lungul timpului, Adrian Mutu a evoluat la FC Arges, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena si Ajaccio.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57225

Adaugat de la Noi 25 2013. Adaugat in Fotbal Intern, Liga 1, Main. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App