Ovidiu Stângă, noul antrenor de la CS U Craiova, are icoană cu chipul său într-o biserică!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Egalul de la Târgu Mureș, 1-1, i-a fost fatal lui Erik Lincar, care a pierdut susținerea șefilor clubului. Conducerea formației din Craiova s-a mișcat foarte repede și l-a numit în funcția de antrenor pe Ovidiu Stângă. Secundul acestuia va fi Cornel Papură, cei doi urmând să debuteze pe teren propriu, în partida cu Olimpia Satu Mare.

În vârstă de 40 de ani, Ovidiu Stângă a fost un jucător emblematic al Universității Craiova, pentru care a evoluat în trei perioade: 1990-1995, 2002-2004 și 2005-2007. Ca antrenor, Stângă a pregătit-o pe Universitatea, tineretul lui PSV Eindhoven, dar și echipele U-18 și U-19 ale României.

CS U Craiova este doar pe locul 10 în liga a doua, din 12 echipe, înregistrând până acum trei rezultate de egalitate și o înfrângere, în patru etape. Oltenii erau foarte optimiști înainte de startul sezonului, după ce au obținut doar victorii în amicalele din această vară.

Ovidiu Stângă a fost prezentat oficial ca noul antrenor al lui CS U Craiova, după demiterea lui Erik Lincar. Din noul staff mai fac parte Corneliu Papură (antrenor secund) şi Silviu Lung (antrenor cu portarii). “S-a luat decizia de a înlocui staff-ul tehnic. Ovidiu Stângă noul antrenor principal, o cunoștință mai veche, va fi ajutat de Papură, secund, Silviu Lung, antrenor cu portarii. Cornel Bejan preparator fizic”, a declarat şi preşedintele clubului, Corneliu Stroe.

 

“Suntem puri, suntem din zonă”

Ovidiu Stângă este convins că va avea rezultate la noua sa echipă în cel mai scurt timp şi face apel la suporteri să vină lângă echipă.”Eu merg pe principiul de a avea priorități. Rezultatele trebuie să apară repede. Este o perioadă scurtă până la primul meci, dar am văzut toate partidele de până acum. Din consultarea pe care am avut-o, cred că putem realiza lucruri bune pe termen scurt, mediu și lung. Am adus doi jucători de valoare (n.r. Curelea şi Ferfelea), trebuie integrați rapid. Îmi doresc ca spectatorii să vină alături de noi, suntem puri, din zonă, știm ce însemnă ajutorul publicului.”, a declarat Ovidiu Stângă.

În filmuleţul de mai jos veţi afla câteva lucruri mai puţin ştiute despre Ovidiu Stângă:

-are icoana in biserică în satul natal

-avion oferit pentru familia lui

-valoarea lui a fost 4,5 milioane de dolari

-muncile fostului fotbalist pe langa casa parinteasca

 

 

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57179

Adaugat de la Oct 1 2013. Adaugat in Fotbal Intern, Liga 2, Main. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App