Terim şi-a dat demisia de la Galatasaray! Vine Mircea Lucescu în locul lui?

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Dupa esecul usturator din Liga Campionilor, 1-6, in fata Realului din Madrid, si a parcursului modest in prima liga turca (doua victorii si trei rezultate de egalitate consecutive) tehnicianul Fatih Terim si-a dat demisia, marti seara, de la carma echipei de club!

In ultima etapa din campionat, Galatasaray s-a deplasat la Besiktas. La scorul de 2-1 pentru Cim Bom, in prelungirile meciului, dupa eliminarea lui Felipe Melo, suporterii echipei gazda au patruns pe teren, iar meciul a fost suspendat!

Presa turcă a speculat în aceste zile că favorit să preia echipa ar fi chiar Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Şahtar. Lucescu a mai antrenat pe Galatasaray în perioada 2000-2002. De asemenea, un alt posibil înlocuitor al lui Terim este Roberto Mancini, fostul manager al celor de la Manchester City.

Terim va rămîne selecţionerul Turciei, adversara României din preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia 2014. Acesta se afla la cîrma echipei Cim-Bom din 2011, reuşind să cîştige titlul în sezonul trecut.

 

Despre: ,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57148

Adaugat de la Sep 24 2013. Adaugat in Altele. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App