Se întâmplă în România: omul de fotbal Ana Maria Prodan, suspendată de “ţărănoii băşiţi”!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Anamaria Prodan nu-şi va mai putea apăra soţul, pe antrenorul Laurenţiu Reghecampf, ori să-şi dea cu părerea despre Steaua şi în paginile ziarelor Gazeta Sporturilor şi Prosport.

Cele două publicaţii, deşi rivale, au convenit să o ignore pe Anamaria Prodan pentru un timp neprecizat, după ce sexy-impresara a postat un mesaj jignitor la adresa jurnaliştilor care au scris despre incidentul cu MM Stoica şi Bourceanu, de la aniversarea lui Reghecampf.

“De astăzi, în paginile ziarelor unde lucrăm nu vom mai găzdui declaraţii, imagini sau relatări despre această persoană. Numelui său îi rămân suficiente zone publice unde să se dea în stambă, dar măcar pentru publicul nostru, acest personaj va ajunge acolo unde l-a dus comportamentul: pe televizoare şi în uitare”, este explicaţia celor de la Prosport şi de la Gazeta Sporturilor.

Anamaria Prodan postase pe facebook următorul mesaj:

“ţărănoi băşiţi ce sunteţi!!!! sărăcii mondiale băşite! Mm şi Bourceanu au fost sufletul petrecerii. voi hahalerelor chiar dacă vă mai naşteţi de 10 ori nu o să vă distraţi ca noi în veci!!! jeguri umane!!!! să căutaţi poze şi să salivaţi!!! după să dea Dumnezeu să muriţi în chin şi în cancer!!!! Asta vă doresc!!! ps. Şi voi şi famiile voastre!”.

Anamaria Prodan s-a dezvinovăţit ulterior, susţinând că mesajul a fost scris de un prieten al ei şi că a şters textul după numai cinci minute.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57171

Adaugat de la Sep 26 2013. Adaugat in Main, Media, Monden. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App