Exclusiv / Stenograma ultimei discuţii Neculaie-Ţicleanu: “Aşa ai considerat? Eşti liber!”

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

 

Aurica Ticleanu a rămas şomer, după ce patronul formaţiei FC Brasov, Ioan Niculae, l-a anunţat că e liber să plece. În locul său va veni Alexandru Pelici. După eşecul cu FC Vaslui, 1-1 acasă, fostul component al Craiovei Maxima a intrat în direct la Digi Sport Special.

“Da, eu regret ca am fost nevoit sa plec de la FC Brasov, insa ce ar trebui sa faci atunci cand patronul vine la  finalul partidei si iti spune ca esti liber? Multi spun ca m-am grabit sa anunt ca plec, insa nu puteam sa raman.  Imi place sa lucrez undeva unde sunt dorit, nu sa stau cu teama ca patronul este nemultumit. Ma despart de FC  Brasov cu regretul ca nu am reusit sa fac mai mult, dar cu toate acestea nu am ce sa le reprosez baietilor sau  oamenilor cu care am lucrat. Cred ca eram pe drumul cel bun”, a declarat Ţicleanu,  vizibil afectat, fără să dezvolte subiectul.

Surse din cadrul clubului de sub Tâmpa ne-au relatat discuţia dintre patron şi antrenor, discuţie avută pe unul din holurile de lângă vestiar:

Ioan Neculaie: Aurică, de ce l-ai ţinut pe Buga pe teren 90 de minute? De ce nu l-ai scos?

Aurel Ţicleanu: Aşa am considerat eu… Să forţăm atacul!

Ioan Neculaie: Aşa ai considerat? Bine… Eşti liber!

Aurel Ţicleanu: E în regulă!


Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57118

Adaugat de la Sep 23 2013. Adaugat in Fotbal Intern, Liga 1, Main, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App