Fanatik Show revine la Etno TV! Noul slogan al emisiunii este “pentru că fotbalul este folclor”!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Începînd de luni, 30 septembrie, Fanatik Show, probabil cel mai bun talk-show de sport zilnic din România, revine pe sticlă, informează www.fanatik.ro!

Scos abuziv din grila Digi Sport 1, se zvoneşte că la presiunile lui Mircea Sandu, Victor Piţurcă, dar şi a altor personaje importante din politică şi fotbal, Fanatik Show va fi găzduit de Etno TV, televiziunea românilor de pretutindeni.

Cel mai popular talk-show de fotbal din România va putea fi urmărit de luni pînă joi, în prime-time, în intervalul orar 20.30-22.30. Se anunţă o săptămînă plină de dezvăluiri despre Mafia din fotbal şi de exclusivităţi marca Fanatik! Unul dintre colaboratorii permanenţi ai emisiunii, Marius Mitran, a declinat, se pare, oferta de a apărea în talkshow-ul actual, invocând orientarea postului.

Fanatik Show şi Horia Ivanovici la Etno TV, de luni, 30 septembrie, pentru că fotbalul e… folclor! Acesta e noul slogan al emisiunii.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57168

Adaugat de la Sep 25 2013. Adaugat in Media, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App