De ce nu l-a putut aduce Marius Șumudică la Al-Shaab pe fostul dinamovist Zicu

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

La Al-Shaab (Emirate), Marius Şumudică insistă să meargă pe mâna unor fotbalişti care au confirmat în Liga I. Dacă în returul sezonului trecut s-a salvat de la retrogradare cu Felipe Teixeira pe teren, acum, tehnicianul de 42 de ani a făcut lobby pe lângă şeici pentru aducerea unui mijlocaş care a lăsat o impresie foarte bună în campionatul românesc.

Este vorba de Julius Wobay (29 de ani) care a semnat cu Al-Shaab în urmă cu o lună, fiind prezentat luni la echipă. După despărţirea de Universitatea Craiova, „Iulică“, aşa cum l-au poreclit fanii Ştiinţei, a evoluat la două formaţii din Azerbaidjan, Khazar Lankaran şi Neftci Baku.

Fotbalistul pe care și l-a dorit enorm Șumudică a fost Ianis Zicu, care a marcat pentru Gangwon, formație din Coreea de Sud, de 6 ori în 22 de meciuri. “L-am vrut, dar are un salariu fabulos. Nu l-am putut aduce”, a recunoscut pentru ofsaid.ro tehnicianul român.

Despre: ,,,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57074

Adaugat de la Sep 3 2013. Adaugat in Altele, Campionate, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App