A lăsat garda jos! Salariul lui Marica la Getafe: doar 850.000 de euro pe sezon!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Clubul spaniol Getafe a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, achiziţionarea atacantului român Ciprian Marica, în vârstă de 27 de ani, liber de contract după plecarea de la Schalke 04.

“Atacantul internaţional român Ciprian Andrei Marica este noul jucător al formaţiei Getafe”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial, fără a fi precizată perioada pe care a semnat jucătorul.

Preşedintele clubului Getafe, Angel Torres, anunţase joi seară, după meciul cu Celta Vigo, scor 2-0, că gruparea pe care o conduce a obţinut serviciile atacantului Ciprian Marica. Deşi in presa din România s-a anunţat că ar avea un salariu anual de 2 milioane de euro, informaţia e falsă.  Marica va câştiga 850.000 de euro pe sezon, cel mai mare salariu al madrilenilor. Anterior, la Schalke 04, primea anual 2,5 milioane de euro. În vară, internaţionalul român a avut ofertă din prima ligă rusă asemănătoare cu ultimul salariu, însă Marica a strâmbat din nas şi a refuzat.

“Getafe l-a achiziţionat pe românul Ciprian Marica, prezent pe Coliseum Alfonso Perez pentru a urmări partida cu Celta. Acest lucru a fost confirmat de Angel Torres, preşedintele clubului madrilen, la finalul meciului. Oferta de la Rayo Vallecano a fost insuficientă pentru jucător”, a scris Marca.

Despre: ,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57176

Adaugat de la Sep 28 2013. Adaugat in Campionate, Main, Spania. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App