Antena 1 ia faţa celor de la Pro TV: a luat Cupa României până în 2016!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Postul din Baneasa a platit doua milioane de euro pentru drepturile tv ale Cupei Romaniei, competitie transmisa in exclusivitate de PRO TV in ultimii ani.

Federatia Romana de Fotbal a scos la licitatie sase pachete, Antena 1 cumparand cele mai importante doua dintre acestea. In primul rand, este vorba despre pachetul ce contine finalele Cupei Romaniei pentru urmatoarele trei sezoane, dar si Supercupele pana in 2016. Pretul de 400.000 de euro pentru fiecare stagiune (1,2 milioane in total) a fost cel mai mare oferit, peste ce a pus PRO TV-ul la bataie, detinatorul de pana acum al drepturilor tv pentru Cupa Romaniei. Celalalt pachet, de 750.000 de euro, se refera la difuzarea tuturor rezumatelor din Cupa.

Pe fiecare editie a Cupei Romaniei, Antena 1 va transmite in direct si in exclusivitate cate noua partide, cele mai importante, dupa cum urmeaza: doua din “16-imile” de finala, doua din “optimi”, doua din “sferturi” si semifinalele, plus finala competitiei.

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57062

Adaugat de la Aug 4 2013. Adaugat in Media, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App