Tottenham face primul transfer important la verii

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Tottenham a achiziționat un câștigător al Cupei Confederațiilor. Este vorba despre Paulinho, jucător curtat intens de Andre Villas-Boas și ofertat în mai multe rânduri.

Conform Sky Sports, vestea a dat-o chiar jucătorul brazilian, care a mai adăugat că Inter Milano ar fi reprezentat o variantă, însă englezii au venit cu o ofertă concretă.

“Celălalt interes a venit din partea Inter Milano, dar oferta am primit-o din partea celor de la Tottenham. Am analizat-o și am decis. A fost o hotărâre mare să merg la un club atât de important. Vine un moment în care trebuie să accepți provocările”, a declarat Paulinho, conform sursei citate.

Pentru serviciile mijlocașului Tottenham, locul 5 în Premier League în sezonul trecut, va trebui să achite celor de la Corinthians 17 milioane de lire. În perioada care urmează Paulinho se va deplasa în Anglia pentru a face vizita medicală și pentru a oficializa transferul, informează Ştiriledesport.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56811

Adaugat de la Iul 2 2013. Adaugat in Anglia, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App