Se lansează volumul “Petrolisme” cu 46 de poezii despre fotbal / Costă doar 20 lei

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Cu doar o zi înainte ca Petrolul să redebuteze după 18 ani în cupele europene, Asociația “Ai Carte” și editura LVS Crepuscul vă invită la lansarea unui nou volum de versuri dedicat Petrolului Ploiești.

Miercuri 17 iulie 2013, începând cu ora 19:00, Liviu Drăghici, cunoscut în rândul suporterilor ca ”Poetul din peluză” va fi prezent la magazinul oficial al clubului din Winmarkt Grand Center (Galeriile Comerciale -parter) unde va discuta despre ”poezia fotbalului” cu suporterii petroliști și cu reprezentanții presei.

“Petrolisme” este o colecție de 46 de poezii care surprind cele mai frumoase momente ale sezonului recent încheiat la finalul căruia Petrolul și-a adjudecat un nou trofeu și s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului Ligii I.

Cu o prefață de Octav Preda, un petrolist care nu mai are nevoie de nicio prezentare, incluzând câteva din desenele de excepție ale lui Iulian Raghina, cartea include poezii precum:

- Azi a venit Cupa la Ploiesti -poezie de 51 de strofe care surprinde agitația de dinaintea finalei, spectacolul de pe Arena Națională și bucuria de după meci
- Glossa de suporter -o poezie specială din punct de vedere prozodie și versificație care descrie trăirile suporterilor
- Nu-ți vom aprinde lumânări -dedicată unui personaj “drag” suporterilor aflat la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal
- Azi am văzut Petrolul la Tavernă – poezie scrisa din Grecia după meciul din tur cu Pandurii Târgu Jiu
- V-a placut, v-ați luat notițe?-poezia scrisă după meciul din retur cu Steaua de pe Arena Națională

Suporterii prezenți care vor dori să achiziționeze cartea vor primi un exemplar cu coperți cartonate care se va comercializa doar cu ocazia lansării. Pretul cartii: 20 lei.

Mai multe detalii pe www.poetuldinpeluza.ro

Despre: ,,,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57030

Adaugat de la Iul 15 2013. Adaugat in Main, Media, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App