Andy Murray, rege la Wimbledon cu cifra 7 / Un britanic câştigă trofeul după 77 de ani pe 7.7

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Andy Murray l-a învins categoric, astăzi, în finala de la Wimbledon pe Novak Djokovic, scor 4-6, 5-7, 4-6, și devine astfel primul tenismen britanic care câștigă prestigiosul turneu din 1936 până în prezent.

Murray deține acum titlurile de la US Open, Wimbledon, plus aurul olimpic. Sir Fred Perry fusese ultimul tenismen din Marea Britanie care reusise sa castige trofeul de la All England Club, in anul 1936. Un succes asadar asteptat de 77 de ani de cei din Insula, dupa cel realizat de Fred Perry. S-a întâmplat pe 7 iulie, adică 7.7. Murray ajunge astfel la al doilea trofeu de Mare Slem castigat, dupa US Open 2012. In plus, el a cucerit anul trecut si medalia de aur la Olimpiada de la Londra, tot pe terenurile de la Wimbledon.

Finala a fost una mai scurta decat poate ne-am fi asteptat. Fiecare set insa a fost foarte disputat, cu breakuri de o parte si de alta, pana la urma decis de hotararea, precizia si entuziasmul lui Murray.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=57019

Adaugat de la Iul 7 2013. Adaugat in Main, Masculin, Tenis. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App