Un bătrân a încercat să îl atace pe Şiman cu ouă!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Un bătrân suporter al echipei Sportul Studențesc a încercat să-l atace, fără succes însă, pe omul de afaceri la finala Campionatului Național de Juniori D de la Buftea, unde echipa din Regie a triumfat

Echipa de juniori D (copii născuţi după 1.01.2000) a clubului de fotbal Sportul Studenţesc Bucureşti a câştigat duminică seară titlul de campioană a României la categoria sa de vârstă. Finala de la Buftea cu formaţia Casa Bogdan Craiova a fost una dramatică. După 1-1 la finalul timpului regulamentar, Sportul s-a impus la loviturile de departajare. Juniorii aduc astfel din nou onoare unei grupări de care, în ultimii ani, s-a ales praful.

Campionii, dar şi celelalte grupe de juniori ale clubului din Regie, fac performanţă de multă vreme doar pe banii părinţilor şi a celor câtorva sponsori care îi mai ajută din când în când. Pus pe butuci de omul de afaceri Vasile Şiman, Sportul Studenţesc refuză astfel să moară. Deocamdată! La finala de la Buftea a fost prezent şi groparul echipei din Regie, omul de afaceri Vasile Şiman. Acesta nici nu i-a băgat în seamă pe juniorii antrenorului Cătălin Cişmaş, ai căror părinţi au strigat la final din tot sufletul: „Ruşine, Şiman”.

Un bătrân, vechi fan al echipei Sportul Studenţesc a venit la Buftea „înarmat” cu o pungă cu ouă fierte cu termenul de valabilitate expirat! „Sunt de la Paşte”, a ţinut să precizeze omul. „Proiectilele” îi erau destinate lui Vasile Şiman, ca semn de „preţuire” pentru haosul creat la gruparea din Regie. Bătrânul a încercat, fără succes însă, să-l lovească pe Şiman cu ouăle din dotare. A alergat pe teren la sfârşitul finalei, dar nu s-a putut apropia sub nicio formă de ţinta sa. A plecat dezamăgit şi cu speranţa că va avea un nou prilej pentru a-şi duce la bun sfârşit ineditul protest.

Sursa: Evenimentul Zilei

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=55964

Adaugat de la Iun 11 2013. Adaugat in Liga 2, Turul Frantei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App