UEFA schimbă regulamentul datorită Stelei!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Reprezentantii UEFA au cautat ore in sir un pasaj in regulamentul disciplinar pentru a putea incadra Steaua in judecata din cazul Valiza.

Speta Stelei a fost unica in istoria UEFA, forul european aflandu-se in fata unui moment delicat. Pentru ca nu s-au mai confruntat cu o astfel de situatie, oficialii UEFA au intors pe toate fetele regulamentul.

Si pentru ca acest caz a fost atat de dificil de judecat, forul european intentioneaza sa modifice regulamentul pentru a introduce si premierile.

“Cu siguranta, acesta va fi un caz de studiu pentru UEFA si este posibil sa fie concretizat printr-o prevedere in regulament. UEFA nu are in regulamentul disciplinar o asemenea prevedere”, a declarat Valeriu Argaseala la postul SportRo.

In noul regulament UEFA, premierile si tentativele de premiere vor fi interzise.

Steaua va putea evolua in sezonul urmator al Ligii Campionilor, dupa ce UEFA a decis o pedeapsa cu suspendare. Ros-albastrii au o perioada de probatiune de cinci ani.

Conform unei decizii UEFA, Steaua a primit o pedeapsa de un an cu suspendare pe o perioada de probatiune de cinci ani. Daca va comite vreun act legat de coruptie in aceasta perioada, Steaua va fi suspendata din cupele europene.

In schimb, Fenerbahce a fost suspendata pentru doi ani, iar Besiktas pentru un an, informează Ziare.com

Despre: ,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56547

Adaugat de la Iun 26 2013. Adaugat in Liga Campionilor, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App