Tamaş rămâne la WBA după ce nu s-a înţeles cu Leeds United

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Gabriel Tamaș, fundașul echipei naționale, va rămâne la actualul său club, West Bromwich Albion, conform spuselor agentului său, John Kirtland.

Jucătorul român mai are un an de contract cu echipa din Premier League și fost dorit în această vară de către Leeds. Însă divergențele financiare dintre cele două părți au anulat orice mutare a lui Tamaș în Championship.

“Gabi este pregătit să revină la West Brom la startul pre-sezonului și să lupte pentru un loc în primul 11. Din punctul nostru de vedere, el şi-a rezolvat problemele.  Din punctul lui Tamaş de vedere, el va veni la reunirea lotului, pe 7 iulie, şi e convins că anul viitor va fi unul mare pentru el. S-a adaptat la West Brom şi e determinat să-i impresioneze pe antrenor. Dacă el va rămâne aici şi nu va juca, îi vom reevalua situaţia în jurul Crăciunului”, a declarat agentul lui fundașului român, citat de Sky Sports.

Gabi Tamaș a ajuns la West Brom în 2010, fără însă a impresiona în Anglia, nereușind să se impună drept un jucător de bază. Cu toate acestea, el speră ca în sezonul următor să aibă prestații mult mai bune prin care să se remarce, informează Stiriledesport

Despre: ,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56691

Adaugat de la Iun 28 2013. Adaugat in Anglia, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App