Stejari de fier / România calcă în picioare echipa secundă a Argentinei

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Reprezentativa de rugby a României a învins, miercuri, cu scorul de 30-8 (13-3) selecţionata secundă a Argentinei (Argentina Jaguars), în cadrul competiţiei IRB Nations Cup, găzduită de arena bucureşteană Arcul de Triumf.

Superiori în toate compartimentele, rugbyştii români au obţinut a doua victorie din acest turneu, după ce în ziua inaugurală, sâmbătă, au depăşit cu 30-20 Rusia, graţie punctelor realizate de Popârlan (care a împlinit 26 de ani chiar în ziua meciului), Macovei şi Vlaicu, un eseu fiecare, acelaşi Vlaicu înscriind şi prin 3 transformări şi 3 l.p. Pentru oaspeţi aripa Isaack a marcat printr-un eseu, iar uvertura Bonilla a transformat o lovitură de pedeapsă.

În ultimul meci al turneului, al cărui trofeu îl deţine, de atlfel, România va întâlni duminică echipa Italia A, care la Bucureşti evoluează sub numele de Italia Emerging (ora 21,00, în direct la TVR 1).

Sursa: Agerpres

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56044

Adaugat de la Iun 12 2013. Adaugat in Rugby, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App