Probleme pentru câini / Dinamo riscă să fie evacuată din Ştefan cel Mare!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Formatia Dinamo Bucuresti risca sa fie evacuata de pe stadionul traditional, din bulevardul Stefan cel Mare.
Situatia este destul de complicata, dupa cum anunta editia tiparita a cotidianului Prosport.

Arena este detinuta de Clubul Sportiv Dinamo iar echipa de fotbal evolueaza acolo in baza unui acord de asociere intre CS Dinamo si AFC Dinamo. Iar AFC Dinamo este o asociatie non-profit parte a SC Dinamo 1948 SA, firma care administreaza clubul de fotbal.

Chiria pentru stadionul Dinamo este de 7.000 de euro lunar, plus cheltuielile curente cu utilitatile. Aceste sume de bani trebuie platite de AFC Dinamo. Asociatia, la randul ei, ar trebui sa fie platita de societatea comerciala detinuta de Ionut Negoita.

Undeva, in toata aceasta increngatura, firul platilor a fost intrerupt.

sa s-a ajuns in situatia ca proprietarul stadionului sa emita o somatie de plata, in caz contrar portile din Stefan cel Mare urmand a fi inchise pentru dinamovisti.

“Este adevarat ca am primit aceasta somatie, dar noi trebuie sa luam banii de la SC Dinamo 1948 SA, iar ei nu au dat nimic pana acum. Au platit doar utilitatile pe ianuarie si februarie. Suntem un fel de intermediari intre CS si SC. In 2005, atunci cand s-a infiintat societatea pe actiuni, cea la care acum domnul Negoita este majoritar, AFC-ul a semnat un contract de prestari servicii cu noua societate. Domnul Negoita nu vrea sa-l mai respecte si astfel noi nu avem cu ce sa platim catre CS”, a marturisit Romeo Dorila, contabilul sef al AFC Dinamo, precizeaza sursa citata.

Ionut Negoita sustine ca el a platit atat chiria cat si utilitatile si arata cu degetul catre AFC Dinamo.

“Din momentul in care am preluat eu actiunile, am platit utilitatile si chiria. Acum doua saptamani am trimis o situatie pentru ca cei de la AFC nu au respectat contractul. Ce era peste, nu am vrut sa platesc.”

Situatia din Stefan cel Mare este complicata si serioasa, Dinamo riscand sa fie evacuata de pe stadionul pe care evolueaza din 1951, informează Ziare.com

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56663

Adaugat de la Iun 28 2013. Adaugat in Liga 1, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App