Pandurii au primit dreptul de a juca în Europa League!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Clubul Pandurii Târgu Jiu a primit, vineri, din partea UEFA, documentul oficial care atestă că gruparea gorjeană are voie să evolueze în preliminariile Ligii Europa.

“Clubul Pandurii Târgu Jiu a primit azi documentul oficial care atestă faptul că echipa a primit acceptul UEFA de a evolua în Liga Europa. În documentul transmis de secretariatul general al UEFA, şi semnat de secretarul general Gianni Infantino, se specifică faptul că clubul Pandurii Târgu Jiu a îndeplinit în totalitate criteriile administrativ, sportiv, de infrastructură şi financiar, conform regulamentelor UEFA Europa League. În urma transmiterii la UEFA de către clubul Pandurii a tuturor documentelor solicitate clubul Pandurii a fost admis în UEFA Europa League în sezonul 2013 – 2014″, se arată în comunicatul postat de gruparea gorjeană pe site-ul pandurii-tg-jiu.ro.

Pandurii Târgu Jiu este calificată în turul doi preliminar al Ligii Europa. România mai este reprezentată în această competiţie de Astra Giurgiu (turul doi preliminar) şi Petrolul Ploieşti (turul trei preliminar), informează Mediafax.

Despre: ,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56387

Adaugat de la Iun 21 2013. Adaugat in Europa League, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App