OFICIAL / Raul Rusescu a semnat cu Sevilla!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

La două zile după ce a sosit în Spania, Raul Rusescu a fost prezentat miercuri în conferinţa de presă organizată de FC Sevilla.

„Venirea mea la Sevilla, în Spania, este un pas foarte important în carieră. Sunt fericit că sunt aici. Acum cel mai important e să câştig cât mai multe meciuri cu Sevilla şi să înscriu cât mai multe goluri. Am vorbit şi cu antrenorul, ştiu deja ce aşteptări are. Am un avantaj prin faptul că ştiu puţin limba spaniolă şi, oricum, data următoare voi vorbi mai bine“, a declarat Raul Rusescu potrivit sevillafc.es.

Internaţionalul român urmează să se întoarcă în ţară, pentru ca pe 8 iulie să participe la reuniunea echipei andaluze. Rusescu nu a întâmpinat probleme la vizita medicală efectuată marţi şi urmează să semneze un contract valabil pentru următoarele cinci sezoane, având un venit anual de 450.000 de euro. Transferul atacantului a costat gruparea andaluză 2,2 milioane de euro, iar clauza de reziliere se ridică la 40 de milioane de euro.

Sursa: Adevărul.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56300

Adaugat de la Iun 19 2013. Adaugat in Spania, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App