Mişcări masive în Liga a 2-a / Edi Iordănescu şi Daniel Stanciu au ajuns la Târgu Mureş

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Schimbări majore la FCM Târgu Mureș. Primăria a făcut un pas înapoi, echipa urmând să fie preluată, de un investitor privat. Aurelian Babuțan, conducătorul de până acum, a plecat, iar locul său va fi luat de Daniel Stanciu, cel care îl va aduce ca antrenor pe Edi Iordănescu.

“Eu am plecat de acolo, domnul viceprimar Maior mi-a spus că se vrea un nou proiect la Târgu Mureș. Echipa va fi preluată de un investitor privat, eu am fost pus de oficialități, era normal să plec și eu de acolo când pleacă ei. Nu știu cine va veni în locul meu, m-aș bucura să fie Daniel Stanciu. Nu știu nici măcar dacă domnul Coroian va rămâne” a spus Aurelian Babuțan.

Despre Aurelian Babuțan s-a zvonit că va pleca la ACS Poli Timișoara, însă fostul conducător de la U Cluj și Chiajna a negat această ipoteză. Cel mai probabil va ajunge la Săgeata Năvodari, echipă ce are un nou antrenor: Ilie Stan.

Sursa: Ştiriledesport

Despre: ,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56088

Adaugat de la Iun 13 2013. Adaugat in Liga 2, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App