Mircea Sandu pregăteşte o lovitură importantă la UEFA

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), pregateste o lovitura de proportii la UEFA.Membru al Comitetului Executiv al forului continental, “Nasul” vizeaza un post de vicepresedinte!

Potrivit editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor, Mircea Sandu a inceput deja sa pregateasca terenul pentru anul 2015. Prima mutare este renuntarea la presedentia FRF, el multumindu-se cu un post onorific.

Acest post l-ar scapa de grijile din tara si i-ar permite sa se concentreze pe cariera pe care si-o construieste la Nyon.

Totul depinde insa de seful fotbalului mondial. Mai multe informatii dau ca sigura retragerea lui Sepp Blatter din fruntea FIFA, caz in care Michel Platini ar fi favorit sa ii ia locul.

Daca Platini va ajunge presedinte FIFA, postul sau de la UEFA ar ramane liber. Aici intra in joc Mircea Sandu si lantul sau de aliante.

Sursa citata sustine ca “Nasul” il va sustine pe ibericul Angel Maria Villar in cursa pentru conducerea forului continental. Iar daca Villar va castiga alegerile din 2015, Sandu va fi vicepresedinte al UEFA.

Mircea Sandu este membru in Comitetul Executiv al UEFA din ianuarie 2007, informează Ziare.com

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56112

Adaugat de la Iun 14 2013. Adaugat in Nationala mare, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App