Marele Premiu al Australiei nu va mai fi prima etapă din calendarul 2014

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Organizatorii Marelui Premiu al Australiei au confirmat informația conform căreia cursa de la Melbourne nu va mai deschide sezonul 2014 al Formulei 1.

În locul acesteia, startul va fi dat de Marele Premiu al Statului Bahrain, decizia fiind luată pentru a ușura efortul depus de către echipe, care înaintea începerii noii stagiuni vor face o serie de teste în zona Golfului.

Organizatorii Grand Prix-ului din australia nu-și fac probleme din această cauză, ei având convingerea că indiferent de data la care se va ține cursa, audiența va fi la fel de mare ca până în prezent.

Pe lângă această schimbare, calendarul competițional 2014 ar mai putea suferi o serie de modificări. În primul rând, există discuția dacă numărul curselor să rămână la 19 sau se va trece la un sistem cu 21 de mari premii. Totul depinde de dorința echipelor, care preferă doar 19 curse și de capacitatea Coreei de Sud și a Indiei de a oferi un pachet financiar atractiv, asta în contextul în care New Jersey și Rusia au ca și asigurată întrarea în Formula 1 începând cu anul viitor.

Sursa; Ştiriledesport

Despre: ,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56317

Adaugat de la Iun 19 2013. Adaugat in Formula 1, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App