Marele Circ peste ocean / New Jersey este gata de Formula 1

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Circuitul de le New Jersey este foarte aproape de a intra în calendarul Formulei 1, după ce în acest an a ratat prezența în Marele Circ.

Omul care stă în spatele Marelui Premiu de la New Jersey, promotorul Leo Hindery Jr., susține că ajuns la un acord cu Bernie Ecclestone, șeful F1, pentru ca această cursă să fie inclusă în calendarul Formulei 1 pentru o perioadă de 15 ani, după cum anunță SkySports.

Această întâlnire a avut loc în timpul ultimului Grand Prix, care a avut loc în Canada, la Montreal, la finalul săptămânii trecute.

“Grand Prix-ul Americii la Port Imperial a fost visul multora în ultimul deceniu. Am sperat să organizăm cursa în iunie 2013, dar în finalul toamnei trecute a devenit clar că nu poate fi găzduită din cauza cerințelor financiare impuse de Formula 1 și care trebuiau satisfăcute de către noi”, a de clarat Hindery Jr., care a ținut să-i mulțumească în mod special lui Bernie Ecclestone, care a susținut mereu acest proiect.

După ce acest circuit va intra în calendarul Formulei 1, SUA va avea două Grand Prix-uri, alături de cel din Austin Texas, luându-se în calcul chiar introducere unui al treilea Mare Premiu, pe circuitul stradal din Long Beach, informează Stiriledesport,

Despre: ,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56133

Adaugat de la Iun 14 2013. Adaugat in Formula 1, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App