Manchester City a acceptat oferta celor de la Juventus pentru Tevez

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Carlos Tevez va juca din sezonul viitor în campionatul Italiei. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani este gata de o nouă provocare a carierei, după ce a schimbat trei echipe în Premier League: West Ham United, Manchester United și Manchester City.

Presa din Italia scrie că Juventus și City au ajuns la un acord în privința transferului lui Tevez, pentru suma de 9.000.000 de euro, plus încă 3.000.000 de euro ce ar reprezenta un eventual bonus. Contractul lui Tevez cu formația din Manchester expira în vara anului viitor.

Înțelegerea lui Tevez cu Juventus va dura până pe 30 iunie 2016, salariul jucătorului argentinian urmând să fie de 5.000.000 de euro pe sezon.
Juventus negociază pentru Carlos Tevez de o aproape o lună și jumătate, primul contact între italieni și cei de la City având loc pe 16 mai.

3 este numărul titlurilor câștigate de Tevez în Premier League: două cu Manchester United și unul cu Manchester City, informează Digisport

Despre: ,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56529

Adaugat de la Iun 25 2013. Adaugat in Anglia, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App