Lasă Steaua pentru Asia / Rocha a semnat cu Gamba Osaka

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

În timp ce sârbii şi croaţii vând fotbalişti pe milioane de euro, Liga I şi-a trimis cel mai bun marcator din sezonul trecut, la Sevilla, pentru 2,5 milioane de euro.

Un alt jucător care a contribuit la titlul cucerit de Steaua cu nouă goluri a ajuns la capătul lumii, în eşalonul secund.

Adi Rocha (27 de ani) a fost un marcator constant în campionatul românesc, în ultimele două sezoane. A punctat de 15 ori la Concordia Chiajna şi a înscris şi 9 goluri la Steaua, înainte de a cădea în dizgraţia lui Gigi Becali şi a fi scos din primul „11“.

Chiar dacă roş-albaştrii au încercat să scape de vârful brazilian, încă din iarnă, trimiţându-l la Pandurii, Rocha a refuzat această variantă. A preferat să stea pe bancă până în vară, pentru a putea părăsi clubul din postura de fotbalist liber de contract. Astfel, fostul vârf al celor de la Energie Cottbus a putut să-şi aleagă singur echipa şi să încaseze şi o sumă la semnătură.Va fi coleg cu un fost elev al lui Olăroiu

Astăzi, site-ul clubului japonez, Gamba Osaka, a anunţat transferul lui Adi Rocha. Formaţia din Suita e o grupare de tradiţie din Ţara Soarelui Răsare şi a picat în J2, în stagiunea trecută. Acum însă e lider în eşalonul secund şi, aproape sigur, va evolua în J-League, în următorul sezon.

În acest moment, golgheterul lui Gamba Osaka e un alt brazilian, Leandro da Silva, care are 18 apariţii şi 13 reuşite în actualul campionat. În 2009-2010, Leandro da Silva a fost elevul lui Cosmin Olăroiu la Al-Sadd Doha.

Deşi era dat ca sigur la Maccabi Haifa, transferul a picat din motive necunoscute.

Sursa: Adevărul

Despre: ,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56170

Adaugat de la Iun 16 2013. Adaugat in Liga 1, Turul Frantei. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App