Începe o nouă bătălie / Pistorius şi-a reluat antrenamentele

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, acuzat de uciderea iubitei sale, va reveni la antrenamente, dar nu intenţionează să se pregătească pentru competiţie, a anunţat familia sportivului.

“Oscar a decis să revină la un antrenament de rutină. Antrenamentul nu are ca scop revenirea în competiţie. Familia şi apropiaţii l-au sfătuit să petreacă mai multe ore pe săptămână pe pistă deoarece acest lucru l-ar ajuta să-şi găsească echilibrul mental şi emoţional pentru a trece peste traumă şi a se pregăti de proces”, a anunţat familia sportivului într-un comunicat.

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost arestat, fiind acuzat că şi-a împuşcat mortal prietena, fotomodelul Reeva Steenkamp, la 14 februarie. Sportivul s-a apărat spunând că a confundat-o cu un hoţ. Pus în libertate în schimbul unei cauţiuni, el are dreptul de participa la competiţii în străinătate.

Procesul va începe la 19 august, informează Mediafax

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56657

Adaugat de la Iun 28 2013. Adaugat in Atletism, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App