Gică Craioveanu: “Săptămâna viitoare vin la Craiova să discut cu Mititelu”

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Gheorghe Craioveanu se va întâlni miercuri cu Adrian Mititelu la Craiova. Patronul Universității vrea  să-l convingă pe fostul golgeter al „Științei” să facă parte din staff-ul echipei pe care a anunțat că o va înscrie în competiție. 

„Marți vin în țară, sunt invitat la Digisport la o emisiune despre Cupa Confederațiilor. Miercuri dimineață merg la Craiova să văd ce planuri are Adi. Mi-a spus că va înscrie echipa, că vor fi condiții bune, că are un proiect frumos. Mititelu vrea să vorbim față în față. Aș putea să vin la Craiova, dar există și un plan «B», în care eu să ajut echipa din Spania și să vin din când în când în Bănie să pun lucrurile la punct ”, a declarat Craioveanu.

”Țin la Craiova mai mult decît cei care apar prin ziare”

Internaționalul român a explicat de ce e dispus să se implice în renașterea “Campioanei unei mari iubiri”:”Eu țin la Craiova, iubesc foarte mult echipa, mai mult decât alții care apar prin ziare”. Gheorghe Craioveanu a jucat la Universitatea între 1991-1995, perioadă în care a marcat 61 de goluri în 129 de meciuri. În Bănie, Craioveanu a câștigat eventul în 1991 și o Cupă în 1993 și a fost de două ori golgeterul campionatului în 1994 si 1995.

Sursa: Ştiriledesport

Despre: ,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56092

Adaugat de la Iun 13 2013. Adaugat in Liga 1, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App