FIFA taie în carne vie / Piţurcă pe lista forului fotbalului

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

FIFA ar fi expediat pe adresa FRF o scrisoare prin care oficialii forului internaţional îi atenţionează pe conducătorii fotbalului românesc că Victor Piţurcă nu va putea sta pe banca echipei naţionalei la ultimele patru meciuri din preliminarii din cauza condamnării în Dosarul „Valiza”

Condamnarea lui Victor Piţurcă la un an de închisoare cu suspendare în Dosarul „Valiza” nu a rămas fără ecou la FIFA. Forul condus de Sepp Blatter a luat la cunoştinţă pedeapsa primită de selecţionerul României şi ar fi trimis către FRF o înştiinţare potrivit căreia Piţurcă nu va avea dreptul să stea pe banca tricolorilor la ultimele patru meciuri din preliminarii, informează gsp.ro. Această scrisoare venită din partea FIFA a produs multă rumoare la FRF, care încearcă să întârzie cât mai mult posibil publicarea conţinutului acelei scrisori.

Dacă FIFA a somat FRF să-i interzică lui Piţurcă să mai stea pe banca naţionalei în această toamnă, tricolorii ar putea fi coordonaţi din tribune de selecţioner. Mai mult decât atât, dacă FIFA o va cere, este posibil ca angajamentul antrenorului cu naţionala României să fie reziliat de către FRF. Şi pentru ca situaţia să fie şi mai ambiguă, purtătorul de cuvânt al FRF, Dan Bărgăoanu, a menţionat: „Nu ştiu dacă a venit vreo comunicare de la FIFA, dar mie nu mi s-a solicitat să anunţ nimic în mod public, pe site-ul federaţiei.”

Sursa: Adevărul

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56553

Adaugat de la Iun 26 2013. Adaugat in Nationala mare, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App