EXCLUSIV / FRF minte cu tupeu: nu face angajări pentru că a disponibilizat oameni!

Articol scris de: Flavius Dumitrescu
Share to Google Plus

Federația Română de Fotbal este o instituție lovită din toate părțile. Pe de o parte acuzele de corupție care nu mai încetează, pe de altă parte iminenta plecare a lui Mircea Sandu, de care se vorbește tot mai insistent în ultimul timp. Se acreditează variante de rezervă: Dumitru Mihalache, Gică Popescu și, surpriză, chiar Răzvan Burleanu.

Cine e Răzvan Burleanu? Președintele Federației Internaționale de Mini-Fotbal, echivalentul lui Michel Platini din fotbalul mic. Se pare că acesta e susținut puternic de aripa politică Ponta-Antonescu, ceea ce, trebuie să recunoaștem, e un mare atu. Următoarele zile ar putea fi decisive, imediat după sosirea lui Mircea Sandu din concediu.

Arbitru din Israel, refuzat de federali

Ultima anomalie la Casa Fotbalului o reprezintă angajările. FRF nu mai face angajări, invocând că în ultimul timp au avut loc disponibilizări, ceea ce este o minciună sfruntată. “E doar o tactică de a trage de timp. Zilele lui Mircea Sandu par numărate. Nimeni nu mișcă în front, fiecare așteaptă să vadă ceea ce se întâmplă”, ne-a declarat o sursă din cadrul FRF. Dan Ucenic, un arbitru român care activează în prima ligă din Israel, a cerut să fie cooptat în Federație pe postul de “liason officer”, având o experiență de 5 ani în forul din Țara Sfântă. Răspunsul celor de la FRF a fost halucinant: “La nivelul FRF s-au făcut reduceri de posturi cu disponibilizări de personal și nu avem posturi vacante”. Adevărul e că nu s-a disponibilizat nicio persoană în ultimele 6 luni.

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56380

Adaugat de la Iun 21 2013. Adaugat in Main, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App