Dezastru / România în urna a treia a Campionatului Mondial

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Echipa feminină de handbal a României a fost repartizată în urna a treia valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Campionatului Mondial din Serbia, care va avea loc în perioada 6-22 decembrie 2013.

Din urna a treia mai fac parte echipa gazdă, Serbia, Franţa şi Angola, tragerea la sorţi fiind programată pe data de 15 iunie (12,30, ora României), la primăria din Belgrad.

Vor fi şase urne valorice, iar în prima se află Norvegia (campioana en titre), Muntenegru (campioana europeană), Ungaria şi Danemarca, în a doua se găsesc Olanda, Brazilia, Germania şi Polonia, în a patra urnă sunt Coreea de Sud, Spania, Cehia şi China, în a cincea se află Tunisia, RD Congo, Japonia şi Argentina, iar în ultima urnă, a şasea, au fost repartizate Republica Dominicană, Paraguay, Algeria şi Australia.

Cele 24 de echipe vor fi repartizate în patru grupe a câte şase echipe, ale căror meciuri vor fi găzduite de oraşele Nis, Novi Sad, Zrenjanin şi Belgrad. Primele patru clasate în fiecare grupă se vor califica în optimile de finală.

România s-a calificat la Mondialul din Serbia după ce a câştigat ambele manşe ale barajului cu Slovacia, 23-21 în deplasare şi 31-22 la Oradea

Sursa: Agerpres

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56085

Adaugat de la Iun 13 2013. Adaugat in Handbal, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App