Condiţia lui Wayne Rooney de a rămâne la Manchester United

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney, a pus o conditie incredibila sefilor clubului, pentru ca el sa ramana in continuare jucatorul “diavolilor rosii”.

Rooney le-a cerut sefilor de pe Old Traford sa-si ceara scuze public, daca vor sa-l mai vada jucand in tricoul lui Manchester.

Conform Sportal, viitorul lui Wayne Rooney la Manchester depinde in mare masura de intalnirea care va avea loc intre jucator si sefii “diavolilor rosii”. In cadrul acesteia, atacantul va insista ca sefii sa recunoasca ca el nu a facut nicio cerere de transfer la sfarsitul sezonului trecut, dupa cum a cirulat in presa.

Daca cei de la United vor recunoaste ca jucatorul nu a insistat sa fie transferat, cele doua parti se vor intelege probabil, iar Rooney va ramane la Manchester. Rooney vrea insa ca, mai intai, numele sau sa fie reabilitat dupa acuzele aduse de fostul manager general, Alex Fergusson, care a lansat stirea conform careia jucatorul ar vrea sa paraseasca Manchester United, informează Ziare.com

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56545

Adaugat de la Iun 26 2013. Adaugat in Anglia, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App