Cluj Arena găzduieşte meciuri din Champions League!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Dupa tragerile la sorti ale preliminariilor celor doua competitii continentale de fotbal rezervate cluburilor masculine, a urmat si pentru feminin stabilirea grupelor de calificare in fazele superioare ale Women’s Champions League, editia 2013/2014.

Spre deosebire de competitia baietilor, la fete sistemul este putin diferit, in sensul ca tururile preliminare succesive aferente Champions League au fost inlocuite cu grupe, opt a cate patru echipe fiecare, castigatoarele turneele de ’4′ plus alte doua cel mai bine clasate de pe pozitia secunda urmand sa acceada in ’16-imi’ de finala.

Pentru prima data in istoria participarilor romanesti la WCL, o grupa de calificare va avea loc la noi, mai precis in urbea campioanei la fotbal feminin, Cluj-Napoca, dupa ce doi ani la rand UEFA ne refuzase organizarea.

Astfel, in principala urbe ardeleana se vor desfasura in perioada 8 – 13 august a.c. jocurile Grupei 2, alaturi de Olimpia Universitatea Tehnica Cluj – detinatoarea titlului national, urmand sa participe campioanele din Serbia – ZFK Spartak, Lituania – Gintra Universitetas si Letonia – Liepajas Metalurgs.

 Se va juca fiecare cu fiecare, total sase partide, cu clasament final.

Cluj Arena (foto) va gazdui cinci partide, iar stadionul Clujana un joc.

Anul trecut, Olimpia, care de trei sezonane castiga tot in tara, a prins optimile WCL, faza in care s-a oprit, fiind eliminata de campioana Italiei, Torres, informează Ziare.com

Despre: ,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56666

Adaugat de la Iun 28 2013. Adaugat in Liga Campionilor, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App