Bogdan Juratoni: „Îmi îngheţam mâna ca să pot boxa”

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Vicecampionul european al categoriei 75 de kilograme a prins podiumul deşi a boxat accidentat şi a primit numeroase oferte, fiind curtat insistent la Minsk de către WSB. Juratoni are un contract semnat cu APB, pentru care va susţine în august un meci demonstrativ în Brazilia

 

Cum a fost prima finală din carieră într-o competiţie de asemenea nivel?

Bogdan Juratoni: Am avut ceva emoţii, mai ales că ştiam că meciul se va transmite şi în ţară şi mi-am dorit enorm să-i fac pe oamenii de acasă să fie mândri de mine. Poate de aceea am început ceva mai prost, dar apoi cred eu că mi-am revenit şi reprizele a doua şi a treia au fost clar ale mele.

Te consideri nedreptăţit de arbitri?

B.J.: Nu e treaba mea să comentez arbitrajul. Dacă aşa au jedecat ei eu nu pot comenta.

Ai fost la un pas de titlul european…

B.J.: Şi îmi pare foarte rău că nu am reuşit să aduc medalia de aur acasă. S-a văzut totuşi că boxul românesc  are valori. Mai trebuiesc doar puţin şlefuite şi vom fi sus din nou.

Ai primit aici şi oferte din WSB, după ce ai semnat deja cu APB?

B.J.: Aşa este, însă nu m-am decis ce voi face în continuare. O să analizez toate ofertele şi, în funcţie de programul din APB, voi face o alegere.

Ce urmează pentru tine?

B.J.: O binemeritată pauză iar apoi pregatirea pentru primul meci din APB, unde în august voi susţine un meci demonstrativ în Brazilia.

Prima partidă oficială pentru APB e abia anul viitor?

B.J.: Da, dar mai am alte obiective importante până atunci, urmează „mondialele” din Kazakstan. Va fi un un program încărcat…

Ai boxat la Minsk accidentat la mâna dreaptă.

B.J.: Am avut o contuzie puternică la „dreapta” şi resimţeam dureri şi la antrenamente. La meciuri am folosit un spray care-mi îngheţa pur şi simplu mâna. Doar aşa am putut boxa! Mă bucur că am putut să lupt patru meciuri şi să aduc o medalie pentru România.

Sursa: Federaţia Română de Box

Despre: ,,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=55872

Adaugat de la Iun 9 2013. Adaugat in Box, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App