Arshavin se întoarce acasă după ce Arsenal a renunţat la el

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Andrey Arshavin și-a încheiat aventura în Premier League. Ajuns la 32 de ani, jucătorul se va întoarce la echipa de unde a plecat în Anglia, Zenit St. Petersburg, liber de contract.

Rusul a fost achiziționat de tunari contra sumei de 17,5 milioane de euro, el petrecându-și pe Emirates ultimele patru sezoane. Acestea nu au fost însă cele mai reușite pentru Arshavin, el nereușind să satisfacă exigențele din Premier League și să ofere performanțe la nivelul așteptărilor.

“Sunt bucuros că s-a realizat. Sunt fericit să mă întorc în oraș. Îmi place să port tricoul lui Zenit. Vreau doar să joc fotbal și vreau să fac asta în orașul meu natal. Desigur, vreau să mă întorc și la echipa națională, dar nu știu dacă revenirea la Zenit mă va ajuta în acest sens”, a spus Arshavin la întoarcerea în Rusia, citat de Sky Sports.

El a evoluat în ultimul campionat doar 80 de minute pentru Arsenal, în total el apărând în tricoul tunarilor de 144 de ori, marcând 31 de goluri, informează Ştiriledesport.

Despre: ,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=56689

Adaugat de la Iun 28 2013. Adaugat in Anglia, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App