(VIDEO) Mourinho recunoaşte că pleacă de la Real Madrid!

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Jose Mourinho a recunoscut după calificarea pierdută în finala Ligii Campionilor că viitorul său ca antrenor nu mai este în Spania.

“Poate încă un sezon alături de Real Madrid?”, a fost întrebat The Special One de reporterul unei televiziuni. “Poate că nu”, a spus Mourinho.

“Mi-ar plăcea să fiu acolo unde oamenii vor să fiu”, a încheiat antrenorul lusitan. În trei ani la real Madrid, Jose Mourinho nu a reuşit să obţină ceea ce toată lumea aştepta, a 10-a Cupă/Ligă a Campionilor pentru gruparea Los Blancos, ratând de fiecare dată calificarea în finală. bilanţul portughezului la Madrid este destul de “sărăcios”, în comparaţie cu ceea ce a reuşit la Porto, Inter sau chiar Chelsea.

Dacă la Porto şi Inter a câştigat Liga Campionilor, cu Chelsea a cucerit două campionate în Anglia, pe când cu Real a pus mâna doar pe un trofeu de campion al Spaniei.  “În fotbal câştigi sau pierzi. Cred că puteam să ne calificăm. Am avut câteva şanse, am riscat totul în final, dar cred că am fost o echipă cu caracter şi ne puteam califica. Nu pot uita primul meci, când am jucat foarte, foarte prost şi am fost pedepsiţi.

Sunt foarte dezamăgit cu unul dintre arbitrii mei preferaţi, Howard Webb, ar fi trebuit să-i acorde un cartonaş roşu lui Hummels. A văzut şi el, dar în acel moment n-a mai fost arbitru, ci doar un om”, a mai spus Mourinho

Sursa: Adevărul

Despre: ,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=54394

Adaugat de la Mai 1 2013. Adaugat in Spania, Ultimele stiri, Video. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App