(VIDEO) Imagini ireale cu Bornescu muscându-l pe Bawab

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Petrolul și Gaz Metan s-au înfruntat în ultima etapă a Ligii I, iar duelul se anunța unul de gală pentru ploieșteni.

În cazul unei victorii, aceștia își asigurau locul pe podiumul final al campionatului, iar performanța ar fi ajutat mult trupa prahoveană în plan moral, în condițiile în care sâmbătă va juca finala Cupei României.

VEZI OPINIA JURNALISTULUI DANIEL NAZARE PRIVIND GESTUL LUI BORNESCU

Lucrurile nu au stat însă cum și-ar fi dorit suporterii gazdelor. Petrolul a fost condusă din minutul 43, atunci când Vitinho a deschis scorul, iar evenimentele au degenerat în partea a doua a jocului.

Mai întâi, Geraldo a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în minutul 62, pentru ca apoi imediat să se declanșeze infernul pe terenul de la Ploiești. Thaer Bawab s-a întins pe gazon pentru a trage de timp, iar portarul Bornescu a încercat să îl ridice.

Între cei doi s-a iscat un scandal, după ce goalkeeper-ul l-a mușcat de braț pe atacantul Gazului, iar apoi acesta a tăbărât cu o ploaie de pumni. În câteva secunde, toată scena s-a transformat într-o ceartă în toată regula, la care au participat toți cei prezenți pe teren, inclusiv Cosmin Contra.

În tot acest timp, galeria prahoveană a scandat “Sărim, sărim și vă măcelărim!”. După ce partida a fost întreruptă pentru aproape 10 minute, centralul Sebastian Colțescu i-a eliminat pe Bornescu și Bawab, dar și pe antrenorul Petrolului.

Pentru un gest similar celui făcut de portarul ploieștenilor, Luis Suarez a fost suspendat în Premier League pentru o perioadă de 10 etape.

Petrolul va plăti scump aceste evenimente, deoarece nu îi va putea folosi în finala Cupei pe Bornescu și Geraldo, informează Digisport.

(VEZI AICI VIDEO)

Despre: ,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=55483

Adaugat de la Mai 29 2013. Adaugat in Liga 1, Ultimele stiri, Video. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App