(VIDEO) Froch sare iarăşi la gâtul lui Bute: “Nu are cum să mă învingă!”

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Carl Froch l-a atacat din nou pe Lucian Bute.Pugilistul englez e sigur ca boxerul roman nu-si doreste revansa, pentru ca e constient ca n-are cum sa-l invinga.

“Cred ca Bute stie ca nu ma poate invinge. Cred ca stie ca sunt prea puternic pentru el si o noua lupta s-ar termina in acelasi fel”, a spus Froch, care sambata seara se va bate in direct la Ziare.com cu danezul Mikkel Kessler.

“Stiu ca nu ma poate rani cu pumnii lui. Si stiu ca eu l-am ranit rau cu pumnii mei. Asa ca o revansa ar fi chiar o lupta mai usoara pentru mine, pentru ca la nivel mental e distrus”, a continuat acesta.

In incheiere, Froch are chiar un sfat pentru Bute: “Trebuie sa urce la semi-grea si sa incerce ceva acolo. Trebuie sa stea departe de mine si cred ca stie asta, pentru ca acesta e si motivul pentru care revansa n-a avut loc pana acum”.

In urma cu un an, Lucian Bute a fost facut KO in runda a 5-a de Carl Froch si a pierdut titlul IBF la categoria supermijlocie, informează Ziare.com

Despre: ,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=55103

Adaugat de la Mai 22 2013. Adaugat in Box, Ultimele stiri, Video. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App