Sume ireale se învârt în jurul lui Beckham / Ce înseamnă brandul “Becks” cu adevărat?

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

În ziua în care mercato-ul de astă iarnă s-a închis, lumea fotbalului a fost şocată de un transfer de senzaţie: David Beckham la Paris Saint Germain, Becks fiind un jucător de aproape 38 de ani, care începuse să nu mai arate cum o făcea pe vremuri.

Vestea transferului a produs o mare frenezie în mass-media, toată lumea punând accent pe această lovitură de imagine dată de parizieni.

Mulţi se îndoiau de condiţia sa fizică, dar niciunul de CV-ul impresionant al jucătorului: Becks a jucat în 4 din cele 5 ligi europene majore. A câştigat Liga Campionilor, Premier League, FA Cup, Liga şi Supercupa Spaniei, MLS Cup, iar acum Ligue 1. Peste 18 sezoane de Premiership, dar şi 115 jocuri pentru Albion.

Premii individuale: jucător din luna în Premier, cel mai bun tanar jucator al anului, trofeul Matts Busby Jucătorul Anului, tot în Premier, sau premiul al doilea loc în premiul pentru cel mai bun jucator al FIFA.

Beckham a devenit ceva mai mult decât un atlet, ci a devenit cel mai bine plătit fotbalist, fiind peste Ronaldo sau Messi. Din contrate cu Adidas, Breitling, H&M, Burger King, Samsung, Burbery, Sainsbury, Becks a devenit multimilionar.

Beckham reprezintă în primul rând un brand, numele său nelipsind de pe străzile din Champs Elysees.Tricoul lui Beckham a fost cel mai bine vândut tricou din MSL, devenind rapid şi din Ligue 1. Cu colaborări în Qatar şi Asia, principalele ziare financiare de pe mapamond au vorbit de încasări de aproape 100 de milioane de dolari pentru acesta în anul 2012.

Deşi s-a retras, viitorul său este mai mult decât sigur: model, designer, actor … ne surprinde cu o altă față? Să nu uităm că Liga Chineză i-a oferit aproape 200 de milioane de euro să producă varianta locală a celebrei emisiuni a lui Gary Lineker, Match of the Day.

Pentru Beckham cariera nu se încheie, ci abia începe.

Despre: ,,,,,,,
Alte articole pe aceeasi tema

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=54935

Adaugat de la Mai 18 2013. Adaugat in Monden, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App