Se destramă Oltchim / Campioana României în faţa unei înfrângeri ruşinoase

Articol scris de: ofsaid.ro
Share to Google Plus

Oltchim Râmnicu Vâlcea, care a câştigat la pas campionatul în acest sezon, s-a făcut de râs în sferturile de finală ale Cupei României, fiind eliminată după executarea loviturilor de la 7 metri de Corona Braşov.

Oltchim şi Corona Braşov au fost protagonistele unui meci de infarct, la Oradea, în sferturile de finală ale Cupei României. Deşi aveau ca obiectiv şi câştigarea Cupei României, vâlcencele au evoluat lamentabil contra echipei Marianei Târcă şi a pierdut confruntarea la loviturile de departajare.

Katarina Bulatovici, care a jucat ultimul meci pentru Oltchim, a fost singura jucătoare care a ratat de la 7 metri şi şi-a trimis echipa acasă. Steluţa Luca, noul antrenor al vâlcencelor, nu a fost  capabilă să-şi motiveze elevele, începându-şi mandatul cu un eşec. Meciul cu Corona a fost ultimul nu doar pentru Katarina Bulatovici, ci şi pentru Marija Jovanovici, Silvia Navarro, Oana Manea şi Ramona Farcău. Rezultate sferturi de finală: Dunărea Brăila-HC Zalău 27-24 CSM Bucureşti-Jolidon Cluj 35-34 HCM Baia Mare-HCM Roman 31-28 Oltchim Rm. Vîlcea-Corona Braşov 36-36 (4-5 după 7 metri) Semifinale: CSM Bucureşti-HCM Baia Mare (marţi, 18.00), Corona-Brăila (20.00).

Sursa: Adevărul

Despre: ,,,,

URL scurt: http://ofsaid.ro/?p=55051

Adaugat de la Mai 21 2013. Adaugat in Handbal, Ultimele stiri. Poti urmari raspunsuri la acest articol prin RSS 2.0. Poti raspunde la acest articol

Newsletter

Abonare newsletter Ofsaid.ro

Cauta in arhiva

Cauta dupa data
Cauta dupa cateogrie
Cauta folosind Google

Opinii

Autentificare | Livescore | how to cure ringworm | Concediu |
Trimitem newsletter prin: Newsman App